1. Anasayfa
  2. Genel

Awox Marka TV’de Elektrik Kesilip Geldiğinde Otomatik Açılma Sorunu ve Çözüm Yolları

Awox Marka TV’de Elektrik Kesilip Geldiğinde Otomatik Açılma Sorunu ve Çözüm Yolları
0

Awox Marka TV’de Elektrik Kesilip Geldiğinde Otomatik Açılma Sorunu ve Çözüm Yolları

Sorunun Tanımı Evinizde Awox marka bir televizyon kullanıyorsanız ve elektrikler kesilip geldiğinde TV’nin kendi kendine açılma sorunuyla karşılaşıyorsanız, bu başlık altında bu sorunun detaylı bir şekilde ele alınması gerekiyor.

Sorunun Çözümü Adımları

  1. TV Moduna Girin
  2. Menüye Basın
  3. 1147 Kodlaması Yapın
  4. Açılan Menüde General Setting’i Seçin
  5. Power Mode’u “STANDBY” Olarak Ayarlayın
  6. Exit Yaparak Televizyonu Kapatın ve Açın

Bu adımları takip ederek, Awox televizyonunuzun otomatik açılma sorununu çözebilirsiniz.

Awox Markası ve Can Holding Şirketler Grubu: Kökleri ve İlgi Çekici Faaliyet Alanları

Awox Markası ve Tarihi 1986 yılında Zamanhan Can tarafından kurulan Awox markası, Can Holding Şirketler Grubu bünyesinde üretilen beyaz eşya, televizyon, küçük ev aletleri çeşitleri, klima ve soğutma cihazları markasıdır.

Üretim ve Faaliyet Alanları Tekirdağ, Kırklareli ve Mersin’deki fabrikalarında üretim yapan Awox, Can Holding Şirketler Grubu bünyesinde elektronik, enerji, turizm, lojistik, sağlık alanlarında faaliyet gösteren bir holdingin parçasıdır. Ayrıca, Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan, Arnavutluk, Romanya, Makedonya, Kosova, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Irak, Suriye ve İsrail’de yapılan iş birlikleri ve yatırımlar hakkında da bilgi verilebilir.

Awox Markası ve Diğer Can Holding Şirketler Grubu Markaları

Awox’un Kardeş Markaları Awox, Can Holding Şirketler Grubu çatısı altında birçok markayı bünyesinde barındırır. Bu markalar arasında Energia, Seikon ve Telefox gibi tanınmış isimler bulunmaktadır. Bu başlık altında her bir markanın kısa bir tanıtımı ve özellikleri hakkında bilgi verilebilir.

Awox’un Kurucusu ve Can Holding Şirketler Grubu Sahibi Kim?

Zamanhan Can ve Can Holding Şirketler Grubu Awox markası, Zamanhan Can tarafından 1986 yılında kurulmuştur. Zamanhan Can aynı zamanda Can Holding Şirketler Grubu’nun sahibidir. Bu başlık altında Zamanhan Can’ın kariyeri, vizyonu ve şirketler grubunu nasıl yönettiği gibi konular ele alınabilir.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir